Государственная служба Чувашской Республики по делам юстицииЧӑваш Республикин Юстици енӗпе ӗҫлекен патшалӑх служби

Глава Чувашии Олег Николаев поздравляет с Днем матери

Хаклă хĕрарăмсем!

Амăшĕн кунĕ ячĕпе чунтан калакан салам сăмахĕсене йышăнсамăр! Ҫак уява пире пурнăҫ парнеленĕ ҫынсене халаллатпăр, вĕсен юратăвĕпе тимлĕхне эпир яланах туятпăр.

Шăпах паян сире хăвăр ачăрсемшĕн пĕтĕмпех тунăшăн тав тăватпăр. Пушшех те пысăк тав  нумай ачаллă амăшĕсене, героиня амăшĕсене, тăлăх ачасемшĕн иккĕмĕш анне пулса тăнă хĕрарăмсене.

Ҫĕре ҫити тайма пуҫ сире, кил ăшшине упракансем, сирĕн ырми-канми ĕҫĕршĕн, иксĕлми тӳсĕмлĕхшĕн, чун ăшшишĕн!

Сире ҫирĕп сывлăх, ырлăх, ҫемьери телей сунатăп! Килти ăшă уяв, кăмăллă парне ытларах пулччăр, ҫывăх ҫыннăрсем тимлĕхпе савăнтарччăр, вăй-хал тапса тăтăр!

Чăваш Республикин Пуҫлăхĕ                                  Олег Николаев

Дорогие женщины!

Примите искренние поздравления с Днем матери! Этот праздник мы посвящаем тем, кто подарил нам жизнь, чья любовь и забота сопровождают нас всегда.

Именно сегодня мы выражаем вам свою безграничную признательность за то, что вы делаете для своих детей. Особая благодарность многодетным мамам, матерям-героиням, женщинам, которые стали вторыми мамами детям-сиротам.

Земной поклон вам, дорогие хранительницы домашнего очага, за ваш неустанный труд, безграничное терпение, душевное тепло!

Желаю вам крепкого здоровья, благополучия и семейного счастья! Тёплых домашних праздников, приятных подарков, заботы близких и неиссякаемой энергии!

Глава Чувашской Республики                                  Олег Николаев

28 ноября 2020